Somogyacsa a Koppány-völgyét délről lezáró dombsor egyik kisebb emelkedőjére települt egyutcás falu. A Somogyacsához tartozó, Gerézdpuszta határában elterülő Gerézdi-Tavak festőien szép, nyugodt környezetben találhatóak. A patakvölgyben rét, a halmok lábánál szántóföldek, a meredek lejtőkön szőlők, a hegytetőkön erdők veszik körül. A völgyzárógátas tavak, biztosítva a megfelelő élőhelyet, számos hal és madárfajnak adnak otthont.

Egy hely ami mindenkinek szól.

Idilli mesés környezetben fogadja látogatóit ez a vidék. Családok, baráti társaságok vagy bárki aki a természet békéjét keresve vágyik a kikapcsolódásra, nálunk megtalálja a tökéletes nyugalmat.

 

A hozzánk látogató vendégek rengeteg módját választhatják a kikapcsolódásnak. A tó széles halállománya tökéletes időtöltést biztosít a horgászoknak, de a tanösvények és más kiránduló helyek is színesítik Gerézdpuszta közvetlen környékét. A látnivalókat kijelölt, pihenőkkel és kilátókkal ellátott, közel 100 kilométer hosszúságú túraútvonal-rendszer (Koppányvölgyi túraút) köti össze, amely gyalogosan, kerékpárral és lóval is bejárható. Az Igali-Gyógyfürdő mely Dél-dunántúl egyik legrégebben működő fürdője, mindössze 12 perces autóútra található, ahol a gyógyvíz kivételes adottságait is élvezhetik.

Főzzetek a szabadban!

 

Nincs is annál jobb, mint amikor kint a szabadban feldobunk egy jó bográcsot és barátaink, szeretteink körében együtt élvezzük a sütés-főzés örömeit.

Lassuljon le az idő

A reggeli friss harmat illata és a természet gondoskodik arról, hogy kilépjünk a szürke hétköznapok felgyorsult világából és kiélvezzünk a nyugalmas, csendes, lassan telő napot, elszigetelten egy mesébe illő gyönyörű helyen.

Pihenjetek meg igényesen kialakított faházunkban

 

Faházunk kényelmesen 2 fő fogadására, de a kihajtható kanapé használatával 4 fő fogadására is alkalmas. Kis konyhával és fürdővel is rendelkezik, így minden biztosított a kényelmes pihenéshez.

Töltődjetek fel horgászattal

Fogható halak: ponty (4-15 kg), amur (6-15 kg), csuka, süllő, keszeg, kárász, sügér

Rátok vár ez a csodálatos természeti környezet, a végtelenül nyugodt körülmények és a halban gazdag vízterület. A 3 tóból álló tórendszer rendkívül tiszta vízzel rendelkezik, mely köszönhető a több tápláló, természetes forrásnak. A halak számára rendkívül kellemes élettér megfelelő növekedést, és egészségi állapotot biztosít. A parti rész is szemet gyönyörködtető, gyönyörűen kialakított családias hangulattal rendelkezik.

 

Vendégeink számára jelenleg az I. számú 2 hektáros vízfelületű 2-3 m vízmélységű tó és annak környezete áll rendelkezésre. Tiétek a tó, a horgászati lehetőség, a faház, a csónak, a sütögetési lehetőség. Minden adott, hogy egy élményekkel teli kikapcsolódásban legyen részetek. Várunk benneteket! 

 
 

ÖSSZEGYŰJTÖTTÜK A LEGFONTOSABB INFORMÁCIÓKAT

További információk

MIT TUDSZ NÁLUNK CSINÁLNI TÖBB NAPON KERESZTÜL?
ÉLVEZNI A JELEN PILLANATOT!

Gerézdi Tavak

Ameddig a szem ellát és azon is túl

Fedezd fel és élvezd a napsütést, az érintetlen természetet! Állj meg egy pillanatra és szippantsd be a szabadság illatát!

Pihenés a természet energiáival

Élvezd ki a csendet és pihenj kényelmes faházunkban a friss levegő általi kellemes elfáradás után bármikor.

A nyugalom érzése is egy kapás

A horgászásban nem a kapás a legnagyobb élmény, hanem az oda vezető út. Engedj el mindent, és lazulj el!

 

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Ha bármi kérdésed van, írj nekünk üzenetet és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Elküld