HU EN

Somogyacsa a Koppány-völgyét délről lezáró dombsor egyik kisebb emelkedőjére települt egyutcás falu. A Somogyacsához tartozó, Gerézdpuszta határában elterülő Gerézdi-Tavak festőien szép, nyugodt környezetben találhatóak. A patakvölgyben rét, a halmok lábánál szántóföldek, a meredek lejtőkön szőlők, a hegytetőkön erdők találhatóak. Közöttük húzódnak meg a Gerézdi-Tavak, melyek az elmúlt évek folyamán kerültek kialakításra. 

 

Egy hely ami mindenkinek szól.

Idilli mesés környezetben fogadja látogatóit ez a vidék. Egyaránt családok, baráti társaságok, vagy bárki aki természet nyugalmát keresve vágyik kikapcsolódásra, megtalálja a tökéletes nyugalmat.

Rengeteg módját választhatják a kikapcsolódásnak. A tó széles halállománya tökéletes időtöltést biztosít a pecásoknak, de tanösvények és más kiránduló helyek is szinesítik a ház közvetlen környékét. Festői környezetben teszi lehetővé továbbá bringások, túrázók, vagy akár kenuban sodrásra vágyók élényét.

Főzz a szabadban!

Nincs annál jobb, mint amikor kint a szabadban feldobunk egy jó bográcsot, és barátok, szeretteink körében együtt élvezhetjük a sütést-főzést a naplementében.

Lassuljon le az idő

A reggeli friss harmat illata és a térmészet gondoskodik arról, hogy kilépjünk a szürke hétköznapok felgyorsult világából, és kiélvezzünk pár nyugalmas, csendes, lassan telő napot, elszigetelten egy mesébe illő gyönyörű helyen.

Látogasson el hozzánk, és garantáltan visszavágyik évről évre.

Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, fekete sügér

Legfőbb jellemzői a kiváló természeti környezet, a végtelenül nyugodt körülmények és a halban gazdag vízterület. A 2007-es évben számtalan kapitális nyurga és tőponty lelt új otthonra ez által a bojlis horgászatot szeretők számára napjaink nagyon közkedvelt horgásztavává vált.

A 3 tóból álló tórendszer rendkívül tiszta vízzel rendelkezik, mely köszönhető a több tápláló, természetes forrásnak. A halak számára rendkívül kellemes élettér megfelelő növekedést, és egészségi állapotot biztosít. A parti rész is szemet gyönyörködtető, gyönyörűen kialakított családias hangulattal rendelkezik.  

Gerézdi Tavak

ÖSSZEGYŰJTÖTTÜK A LEGFONTOSABB INFORMÁCIÓKAT

További információk

MIT TUDSZ NÁLUNK CSINÁLNI TÖBB NAPON KERESZTÜL?
ÉLVEZNI A JELEN PILLANATOT!

Gerézdi Tavak

Ameddig a szem ellát és azon is túl

Fedezd fel, és élvezd a napsütést, az érintetlen természetet! Állj meg egy pillanatra, és szippantsd be a szabadság illatát!

Pihenés a természet energiáival

Élvezd ki a csendet és pihenj kényelmes faházainkban a friss levegő általi kellemes elfáradás után bármikor.

A nyugalom érzése is egy kapás

A horgászásban nem a kapás a legnagyobb élmény, hanem az oda vezető út. Engedj el mindent, és lazulj el!