HU EN

BÉRELJ KI EGY EGÉSZ TERMÉSZETI CSODÁT AKÁR EGYMAGAD, AKÁR A BARÁTOKKAL VAGY A CSALÁDDAL!

Váltsd fel a betont a zöldre, a kipufogó füstjét a növények és a természet illatára! Ha tényleg szeretnél kiszakadni, lecsendesedni, minőségi időt tölteni a szeretteiddel, feltöltődni a természet rezgéseivel, energiáival, a legjobb helyen jársz, pontosabban fogsz járni.

Weboldalunk időpont foglaló rendszerén keresztül könnyedén meg tudod tervezni a következő nyaralásodat, ráadásul azt is kiválaszthatod, melyik tavat szeretnéd közelebbről megismerni. Tölts el pár napot festői környezetben, horgássz, kirándulj és töltődj fel! Igényesen felújított faházainkban ki tudod pihenni fáradalmaid. A környéken hatalmas területet tudsz felfedezni egy-egy kirándulás alkalmával is, ahol biztosan nem fognak zavarni mások, hiszen hatalmas terület áll rendelkezésére az itt töltött idő alatt.

Gerézdi Tavak

Kirándulj zavartalanul

Nálunk nem csak egy szálláshelyet tudsz foglalni, ahol aludni tudsz, hanem egy hatalmas természeti csodákkal megáldott területet, ami felfedezésre vár! Kapcsolódj ki aktívan!

Gerézdi Tavak

Érezd magad komfortosan

Amikor éppen nem a természet adta csodákat élvezed ki, akkor is kényelmesen tudod érezni magad, hiszen felújított faházainkban tudod álomra hajtani a fejed.

Gerézdi Tavak

Kapcsolj ki horgászással

Annak, aki horgászik, talán nem kell leírnunk, hogy hogyan tud általa teljesen kikapcsolódni, ezért csak gyere el, és tapasztald meg milyen, amikor tiéd az egész placc.

Foglalás

.

FOGLALD LE KÖNNYEDÉN A NEKED TETSZŐ IDŐPONTOT WEBOLDALUNKON KERESZTÜL BÁRMIKOR!

Megnézem a szabad időpontokat

EGY KIS KEDVCSINÁLÓ, HA MÉG MINDIG AZON GONDOLKOZNÁL, MEGÉRDEMLED-E A PÁR NAP CSENDET, NYUGALMAT, TERMÉSZETET

Galériánkon belül meg tudod nézni, mi vár rád, ha ellátogatsz hozzánk. Ez a nagy terület ezen időszak alatt csak a tiéd, itt biztosan nem fog zavarni senki, nincsenek megtervezett programok és rohanás, csak az, amihez éppen kedved van.

Gerézdi Tavak
Gerézdi Tavak
Gerézdi Tavak
Gerézdi Tavak
Gerézdi Tavak
Gerézdi Tavak
Gerézdi Tavak
Galéria megtekintése
Gerézdi Tavak

ÖSSZEGYŰJTÖTTÜK A LEGFONTOSABB INFORMÁCIÓKAT

További információk

MIT TUDSZ NÁLUNK CSINÁLNI TÖBB NAPON KERESZTÜL?
ÉLVEZNI A JELEN PILLANATOT!

Gerézdi Tavak

Ameddig a szem ellát és azon is túl

Fedezd fel, és élvezd a napsütést, az érintetlen természetet! Állj meg egy pillanatra, és szippantsd be a szabadság illatát!

Pihenés a természet energiáival

Élvezd ki a csendet és pihenj kényelmes faházainkban a friss levegő általi kellemes elfáradás után bármikor.

A nyugalom érzése is egy kapás

A horgászásban nem a kapás a legnagyobb élmény, hanem az oda vezető út. Engedj el mindent, és lazulj el!